Брзо и лесно: 10 елегантни фризури за враќање во училиште!

7 септември, 2020
фризура

Учебната година започна, и време е за нова фризура.

Ако немате време, или секогаш доцните, ви предлагаме 10 идеи за фризури, и што е најважно, ќе ви требаат помалку од 5 минути за секоја од нив.

Погледнете го видеото со предлози и упатство: