Дали е ова најдобрата beauty blast from the past досега?

14 мај, 2020
ланком

Копнеете по поедноставни времиња? Специфична атмосфера на поп културата од раните 2000-ти? Тогаш ќе ви биде толку драго кога ќе чуете дека еден од симболите за убавина во деценијата повторно се враќа. По повод дваесетгодишнината од Juicy Tubes, Lancôme повторно почнува да ги произведува, во 20 сочни нијанси!

Во раните 2000-ти,  Juicy Tubes на Lancôme беа задолжителни во секоја козметичка торбичка. На врвот на својата популарност, во САД се продаваат дури 20 сјаеви во една минута. Можеме слободно да кажеме дека заедно со Mean Girls, Ugg и Britney и Justin беа важен дел од поп културата во тоа време.

Бидејќи сјајните усни се повторно во тренд, Lancôme не можеше подобро да ја темпира оваа експлозија на убавина од минатото! Можете да ги нарачате преку официјалната веб-страница или Сефора. Побрзајте додека не распродадат!