Дали ја подигаат самодовербата: Еве што велат научниците за имплантите

14 септември, 2020
247395_grudi_f


Голем број жени ги зголемуваат своите гради незадоволни од нивната големина, но степенот на задоволство и самодоверба во одреден процент сè уште останува ист, па дури и се намалува. Таквите жени имаат три пати поголема склоност да злоупотребуваат алкохол и дрога, но и да извршат самоубиство, тврдат научниците од американскиот универзитет Вандербилт во државата Тенеси.

View this post on Instagram

🌟 Bralettes bras have become the star of the season 🌟

A post shared by Women'secret (@womensecretofficial) on


По долгогодишно истражување, тие дошле до заклучок дека проблемот најчесто се манифестира по 10 години од моментот кога била извршена пластична операција.