Градите и се поголеми од кошаркарски баскети, а сега сака и поголем задник!

23 април, 2020
22222

Американката Фокси Менагерие Вер не ја крие својата опсесија со големи гради. Исто така признала дека се инјектира со физиолошки раствор за да го направи деколтето бујно, а сега има нова желба и сака задник со иста големина.

42-годишната девојка започна да го менува изгледот пред неколку години, по разводот од сопругот, а сега градите и се поголеми од стандардниот кошаркарски баскет заради нејзините импланти. Фокси изрази желба да го совпадне нејзиниот задник со големината на нејзините гради во шоуто Botched, но пластичните хирурзи не се согласија.

„Сакам да префрлам малку маснотии што имам на други делови од телото. Имав три такви операции за пренесување маснотии. Не сум задовлна со нив“, им рече Фокси на д-р Тери Дубров и доктор Пол Насиф, кои на крајот ја разочараа велејќи поради многуте операции нема веќе доволно маснотии за следна ваква операција. И кажаа дека следната операција може да биде фатална за нејзиниот живот.

View this post on Instagram

Wishing everyone a Happy Easter.

A post shared by Foxy Menagerie Verre (@foxy_menagerie) on

„Мислам дека не е добра идеја да се прават импланти на дел од телото на коj седите. Никогаш не ги правам“, објасни д-р Дубров.

Сепак, Фокси не се обесхрабри со ова, па рече дека ќе најде лекар за да и помогне.

Емисијата е снимена минатата година и Фокси тогапш имал 5200 милилитри импланти во неа. Сега има 7120.

View this post on Instagram

Wishing everyone a safe and happy weekend!

A post shared by Foxy Menagerie Verre (@foxy_menagerie) on