Има над 100 тетоважи, па покажа како изгледаше без нив

22 април, 2020
1274870

Амбер Лук (24) е девојка која е голем љубител на тетоважи, а нејзиното тело е целосно покриено во тетоважи, вклучувајќи го и лицето. Оваа девојка од Нов Јужен Велс отиде во крајност минатата година кога дури и ги истетовира очните јаболка, а поради овој потфат го изгуби видот три недели, сепак, не жали за ништо.

https://www.instagram.com/p/B_RMmOKjvJy/

Ова е потврдено од фактот дека таа потрошила повеќе од 22000 евра на сите тетоважи и други модификации на телото. Имено, таа започнала да се тетовира на 14-годишна возраст, кога се борела со депресија, а од тогаш се тетовираше повеќе од 100 пати.

Амбер неодамна сподели фотографии на својот профил на Инстаграм, на барање на следбеник, пред да се впушти во тетовирање. И двете фотографии се навистина шокантни затоа што не личат на нејзиниот актуелен изглед.