Инспирација за промена: познати личности со најдобри шишки на сите времиња

20 април, 2020
61783680-supermodeli


Шишки се безвременски физерски хит. Добро избраните шишки можат да подмладат лице за пет години и да го направат попривлечно.

Не е изненадувачки што жените ги сакаат без оглед на должината на нивната коса. Во мода (и постојано се враќаат) се постепено се исечени шишки, долги или на страна, како и исечени над веѓите или трепките. Постојат многу избори, а понекогаш и самите можете да ги исечете шишките без помош на фризер. Американското списание „Вог“ наведе некои од влијателните дами од минатото, кои ги сменија своите стилови на коса и влијаеја на изгледот на жените во последните сто години.