Koристејќи го овој трик ќе добиете бели заби за 180 секунди. Потполно природно

17 мај, 2020
Koристејќи го овој трик ќе добиете бели заби за 180 секунди. Потполно природно

Дали пушите? Пиете ли многу кафе или чај? Тогаш вам овие проблеми ви се познати! Ви предлагаме едноставен рецепт, со помош на кој вашата насмевка ќе сјае дури и во ноќта.

Потребно ви е следното:

  1. Сода бикарбона
  2. Лимон

3. Помешајте ги овие две состојки и нанесете на забите. После 180 секунди, веќе се гледа резултатот!