Оваа естетска процедура е хит во светот, а доаѓа и кај нас: За 30 минути, очите изгледаат сосема поинаку

19 јуни, 2020
kl,

Најновиот тренд кај славните е неинвазивниот метод наречен кревање на капаците , кој најчесто се користи за да се поправат очните капаци и да се издолжи окото за да се создаде изглед на „лисица“. Минимално инвазивна, нехируршка процедура ги крева веѓите и надворешните агли на очите со помош на специјални навои за „топење“ кои се влечат во различни слоеви на кожата. Растворливите нишки се покриени со микроскопски шила кои се закотвени во ткивото, повлекувајќи го и цврсто ја држат кожата.

View this post on Instagram

had some time …. @diormakeup ☘️

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid) on

Резултатите се видливи веднаш. За половина час, дамите добиваат очи кои изгледаат сосема поинаку, а потребни се околу две недели за да се излечат раните целосно.

https://www.instagram.com/p/B6J4cJYlt0a/?utm_source=ig_embed