Подигнати, цврсти, секси гради? Велат дека овие 3 вежби за само 30 дена можат да направат чудо!

17 мај, 2020
Capture

Не, не е невозможно да го зголемите обемот на градите со физички вежби! Сепак, не треба да се мешаат термините – градни мускули и млечни жлезди. Додека млечните жлезди, освен по хируршки пат, не можат да се зголемат на природен начин, тоа не е случај со мускулите на градите.

Можно и реално е да ги зголемите и затегнете мускулите на градите – адекватните физички вежби ќе дадат одлични резултати и независно од големината на градите ќе ви помогнат да изгледаат поубаво. Можеби некои од вежбите од оваа програма ќе ве зачудат, но верувајте – сè се исплати.