Потребна ви е ЕДНА МИНУТА за да ги пополните усните: Еве што треба да направите!

29 септември, 2020
усни

До поспектакуларен изглед…


Многу девојки денес се подложени на разни операции, процедури, инјектираат хијалуронска киселина и полнила …
Не мора да потрошите илјадници динари за поцелосен изглед на усните. После бројните прашања на оваа тема, решивме да се занимаваме со тоа и еве што откривме.

Тајната на поцелосните усни е во следново: Пилинг за усни и водоотпорен молив за усни – и во боја што точно одговара на бојата на усните, односно едната нијанса е потемна.
Сè друго се чини неприродно!

Прво, навлажнете ги усните со малку вода и масирајте ги малку со посебен пилинг за усни што ќе ги направи усните покрвави и поцелосни.

Пилингот можете да го направите сами – измешајте шеќер, мед и малку масло од кокос. Потоа измијте ги остатоците од пилинг од усните, исушете ги усните, а потоа нацртајте со молив за усни – за поцелосен ефект, лесно поместете го моливот преку работ на усните.