Познатите го враќаат трендот на шатираните прамени на најдобриот начин!

16 мај, 2020
kajli

Трендот во боја на коса што не го видовме како доаѓа, но Џорџ Папниколас, колорист и амбасадор на брендот Матрикс, го забележа. На почетокот на годината, тој предвиде дека трендот инспириран од Кели Кларксон ќе направи голем кам-бек и беше целосно во право.

Се започна со Џенифер Лопез уште во март кога го промени својот изглед на нејзината светло-кафеава коса со карамела-руси прамени. Потоа, повеќе познати личности и се придружија  и експериментираа со трендот, како Каја Гербер, која го создаде изгледот дома, осветлувајќи парчиња од нејзината коса со водороден пероксид.

Понатаму,следат неколку познати јавни личности кои се приклучија на овој тренд.

Бела Торн

Торн ги покажа своите руси осветлувања на дел од нејзината темно кафеава коса на Инстаграм на 14 мај.

View this post on Instagram

New hair, thoughts?? 🙌🤔 E girl ???

A post shared by BELLA (@bellathorne) on

Дуа Липа

Липа честопати ја менува косата, но нејзините руси осветлувања на косата траеја неколку месеци.

Џенифер Лопез

Лопез беше првата што го врати овој тренд на боја во март.

Каја Бергер

Гербер експериментирала со косата дома користејќи водород пероксид за да осветли делови на нејзината светло-кафеава коса за да ја направи “валкано” руса.

View this post on Instagram

almost forgot about jeans

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on

Кајли Џенер

Русокосите осветлувања на Џенер се строг контраст на нејзината темно кафеава коса и го обликува лицето совршено.

View this post on Instagram

🤍

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on