Руси вс бринети:) која боја повеќе им прилега ? :)

2 април, 2020
aj

Светлата боја на коса не им одговара баш на сите жени.

Ова го докажаa и познатите актерки кои поради своите улоги морале да ја обојат косата во различни нијанси. Иако ова се некои од најубавите жени во светот, нивниот изглед покажа дека одредени нијанси едноставно не им одговараат.

Истото важи и за многу други познати жени од сите сфери на забавната индустрија, како Ким Кардашијан. За многумина, Ким е најубава како темнокоса, а нејзиниот експеримент со руса коса не доби многу пофалби.

Во нашата фото галерија, погледнете кои познати дами изгледаат подобро со темна коса и никогаш повеќе не треба да експериментираат со руса коса.