Што најмногу ви недостасува во изолација?

25 април, 2020
frizer

Според светските анкети, на најголем дел од луѓето во изолација им недостасува фризер и козметичар. И токму тие во моментов се најангажирани во земјите кои ги олабавија мерките. Дали вие му се препуштивте на природниот изглед или пробавте “направи сам”?

Фризерските салони во Данска почнаа со работа, а штом веста била соопштена, сајтовите за закажување на термини толку се преоптoвариле, што на крајот паднал системот за закажување.

Од козметичките третмани најмногу недостасуваат фризерските, на второ место се маникирот и педикирот, а на трето место е депилацијата.

Дали вие знаете што најмногу ви недостасува?