Задник пред и после фотошоп: Девојки, целулитот е нормален!

9 април, 2020
influenserka

Фитнес инфлуенсерката Карина Ирби сподели вистински фотографии од нејзиното тело со целулит и лузни, а тие фотографии ги спореди со оние со фотошоп, какви што се повеќе гледаме на Инстаграм.

Карина Ирби има повеќе од еден милион следбеници откако сподели вистински, непреработени фотографии од нејзиното тело, каде без срам ги покажа целулитот и лузните.

Со нејзините објави и фотографии сака да ги потсети жените ширум светот дека не треба да се срамат од своето тело и да не го споредуваат со она што го гледаат на Инстаграм затоа што тоа не е реалност.

Оваа фитнес инфлуенсерка укажува дека е навистина важно да се покаже вистинското и автентичното „ЈАС“, без филтри, без фотошоп.

Сакам да објавувам содржина на Интернет, каква што јас сакам да видам на социјалните мрежи – напиша неодамна на Инстаграм во описот под видеото во кое го покажува своето тело.