Вака кралицата Елизабета II избира што да облече секое утро: Таа дури и не знае што сè има

22 април, 2020
Kralica-ELizabeta-II

Целиот кат е посветен на чевли, облека и торби!

Она што ќе го носи кралицата Елизабета II, сигурно не е лесна задача и не е изненадувачки што таа има цел кат посветен на облека, чевли и торби.

Според кралскиот батлер Пол Бурел, на кралицата честопати и се носат комбинации за да се изберат бидејќи сè е зачувано на задниот кат, на коj таа често не оди.

Нејзиниот стилист секое утро бира два потенцијални комплети што ги слика и носи парчиња ткаенини за да и помогне на кралицата полесно да се сети дали е тоа парче свила, памук или волна.

Кралскиот протокол не завршува тука затоа што кралицата мора да избере палто, капа и некои други парчиња облека, кои најчесто ги избира од својата кројачка Ангела Кели од едноставна причина – полесно е да ги најдете во морето на парчиња облека.

Што се однесува до облеката, таа обично се држи до омилениот бренд Launer.

Погледнете некои од нејзините комбинации на облека.