ВЕЛАТ ДЕКА ОВА Е НАЈМОЌНАТА ПОЗА ЗА ОНИЕ РАБОТИ (ОПА-ЦУПА): Но малку луѓе се ОСМЕЛУВААТ да ја пробаат!

20 јуни, 2020
Annotation 2020-06-19 230042

Верувајте, додека водите љубов во оваа положба ќе заборавите на се околу себе, па дури и на олуја

Секој кој се плаши од олуја знае дека само неколку капки дожд можат да предизвикаат страв или дури и паника. Па, ако сакате да се решите од тој страв еднаш засекогаш, можеби ќе сакате да ја пробате оваа жешка секс поза.

А можеби и оние кои не се плашат од олуја ќе сакаат да искусат што значи треперење од кое ќе им се заврти во глава. Само што тоа ќе биде треперење од уживање.

Вистински спектакл

Оваа поза, која со причина е наречена олуја, во наједноставната варијанта изгледа така да жената лежи со градите наслонета на маса додека стои на врвовите на прстите со раширени нозе, а мажот стои зад неа со едната нога подигната на масата. Додека жената се придржува на масата како потпирач, партнерот ја држи за струкот и заедно, во ист ритам, се мрдаат напред-назад.

Верувајте, додека водите љубов во ова поза ќе заборавите на се друго околу вас, па дури и на олуја.