Вежба со 103 милиони прегледи: Гарантира дека ќе имате стомачни мускули за две недели

19 мај, 2020
Naslovna

Chloe Ting е поранешен статистичар кој се претвори во YouTube ѕвезда со 7,6 милиони следбеници. Бројот на нејзините придружници драстично се зголеми за време на изолацијата, кога остатокот од светот почесто ѕиркаше во фрижидер, јадеше и се здебели, а Клои вредно вежбаше и ги одржуваше сите нејзини завидни стомачни мускули и фигура на песочен часовник.

34-годишната од Мелбурн се карантира во Лос Анџелес и објавува нови вежби на Инстаграм секој ден.

Нејзиниот најпопуларно видео е она што го нарекува „Креирај стомачни мускули на само две недели“. Прегледано е 103 милиони пати, проследено со „Прави го ова секој ден за да изгубиш тежина“, видео што е прегледано 43 милиони пати.

Страницата Social Blade пишува дека собрала 2,9 милиони следбеници, 223 милиони прегледи и можеби дури 1,2 милиони долари во последниот месец.