Викторија Бекам и нејзините брендирани ташни

15 мај, 2020
ef9b5d64fc5e00e2adb6

Hermes, Louis Vuitton, Chanel i Marc Jacobs се е само дел од познатите дизајнерски куќи без чии ташни пејачката не излегува од дома.

Викторија почнала со нивно колектирање во 2004 кога ја купила првата Berkin од брендот Hermes.

Колекцијата ташни според објавата на Who What Wear се проценува на 1 600 000 евра.

Последниве години поранешната пејачка претежно носи бизнис оутфит,а понекогаш и обичен но секогаш во комбинација со своите ташни.

Ташната Kelly од Hermes ја комбинира со модни детали во иста боја односно чевли.

Во нејзината колекција се наога и една од најреткире Berkin ташни, виолетова од кожа од ној, чија цена е околу 33 000 евра.

Понекогаш Викторија носи и комбинации кои се целосно во ист тон.

Уште една комбинација е ексклузивниот модел на Hermes Birkin 25 Himalayan White Niloticus Crocodile, чија цена е 265 000 евра.

Елегантниот темен оуфит го комбинира со легендарниот модел Chanel Classic Flap со препознатлив ланец и проштепуван мотив.

За секојдневниот изглед со фармерки ја бира Louis Vuitton Graffiti Alma.

Во колекцијата на скапи ташни се наоѓа и моделот на Marca Jacobsa со животински мотив која ја комбинира со класична бела кошула и широки панталони.