Влажно и страсно: Она што треба да го знаете за игрите под туш и бања!

5 октомври, 2020
туш

За секс под туш или во бања треба да се подготвите и да имате добар план. Најдобро е да оставите презервативи и мазива во бањата за да бидат при рака, за непотребното пребарување да не го уништи страствениот момент. Препорачливо е да користите лубрикант затоа што водата го мие природниот лубрикант кај жените, па сексот може да биде болен, а со кондомите треба да се внимава бидејќи водата и хлорот можат да ги оштетат.

Атмосферата е исто така важна, така што можете да запалите неколку свеќи во бањата за романтична атмосфера. Но, бањите со мирис треба да се избегнуваат бидејќи солите ја сушат чувствителната вагинална лигавица. Покрај тоа, треба да се внимава на површината што е лизгава, па може да се повредите.

Пози под туш
Сексуалните пози зависат од големината на тушот или кадата и флексибилноста. Сексот очи во очи е идеална поза затоа што не бара премногу физичка подготвеност. Жената е доволно да се потпре на грбот на ѕидот, а партнерот ја крева ногата и ја завиткува околу неговото тело, па пенетрацијата ќе биде подлабока.

Покрај тоа, можете да ги менувате положбите, односно да ги потпирате рацете кон ѕидот, така што вашиот партнер продира одзади.

Позата во која е главна
Сексуалната позиција во која е жената горе, односно на нејзиниот партнер, и дава можност за контрола. Мажот треба да седи во када или туш, а жената на неа и да се движи напред и назад.

Секс во када
Ената треба да ги потпре рацете на theидот и да ја подигне едната нога до работ на кадата, а партнерот треба да застане зад неа. Таквата поза му овозможува на партнерот целосна контрола и подлабока пенетрација.

Кучен стил
Кучешки стил е одлична поза за секс во када затоа што овозможува подлабока пенетрација. Жената е доволно да застане на сите четири, а партнерот стои зад неа и нежно ја крева за време на пенетрацијата.