Внесете свежина во спалната соба! Испробајте поза која ќе ве полуди!

12 септември, 2020
поза


Колку и да сакате испробни пози, сигурни сме дека знаете дека по некое време, тие можат да станат досадни.

Апсолутно е во ред да продолжите да се држите до нив. Но, добро е и ако сакате да пробате нешто сосема ново.


Водењето љубов треба да биде спонтано и, се разбира, треба да пробате различни пози на различни места.

Ако немате идеја за нова, грмотевицата е совршена за вас.Тоа е многу едноставно и само внимателно прочитајте ги упатствата:

Жената треба да се наведнува над масата и да се искачи на врвовите на прстите, додека мажот треба да застане зад неа и да ја крене едната нога кон масата.

Оваа поза е поедноставна за женскиот пол, но ние веруваме дека дури и мажите нема да се жалат кога ќе почувствуваат наплив на страст и задоволство.