Врескање или само шепотење? Она што мажите сакаат да го слушаат најмногу за време на сексот!

25 септември, 2020
секс

Еден погрешен збор за време на сексот може да го расипе расположението. Сепак, постојат и звуци или зборови што можат уште повеќе да ги разгорат страстите. На „Редит“, мажите го споделија она што сакаат да го слушаат – и тие не се толку барани и изопачени како што мислат некои луѓе “

Што сакаат да слушаат мажите за време на сексот?

1. Израз на искрена радост и страст

• „Искрен ентузијазам“.

• „Не мора да зборувате ништо, доволно е да стенкате од задоволство“.

• „Страсно стенкање“.

• „Израз на искрена страст“.

2. Те молам дај ми го!

• „Ми се допаѓа гласно стенкање и дел од„ валкан муабет “и молење“.

• „Сакам кога ќе ме погледне во очи и ми рече„ те молам, влези внатре во мене “- од тоа целосно дивеам“.

• „Дека тој навистина ме сака“.

3. Сè освен ништо!

• Сè е во ред, не е важно дали станува збор за „валкан муабет“ или силно стенкање. Ако е мирна и тивка, тоа брзо ми го расипува расположението “.

• „Сè освен тишина“.

• “Било што. Претпочитам некои зборови, стенкајќи – сè е во ред. Тивко е само кога не правам нешто добро… „

4. Инструкции

• „Инструкции што да прави и што сака“.

• „Некои упатства. На пример, што е во ред со неа, а што не “.

5. Искреност

• „Сакам да слушнам дека е стопроцентно„ во игра “. Не ми требаат посебни зборови или звуци. Ако тој гласно стенка, тоа е во ред.

Простаклучи Нека дува! Инструкции – ‘тука!’ и „побрзите“ се одлични. Но, морам да верувам дека сето ова не е само претстава што тој ја изведува за мене. И само без ‘Тато’! Уххх… „

• „Не сакам да ме задеваат и да ми се смеат.… Таа треба да биде фокусирана на она што се случува помеѓу чаршафите“.

Хм, кој би помислил на тоа? Се чини дека повеќето мажи сакаат (да слушнат) дека се забавуваме и уживаме во сексот. И, ако тие го исполнат својот дел, тогаш можеме да ги исполниме тие желби со нив!