Заротирајте го неговото “тркало”: секс поза која нуди постојана стимулација

12 мај, 2020
секс

“Стартер на тркало” е секс поза која нуди оригиналност и постојана стимулација. Во текот на 3 етапи од кои се состои, партнерот треба да кружи бавно околу својата партнерка, при што пенисот му служи како ротирачка оска.

Во првата етапа се зазема класична мисионерска поза: мажот е помеѓу нозете на жената и пенетрира.

Во втората етапа мажот ја спушта левата нога, а потоа и десната на десната нога на партнерката, момент во кој таа се врти на пенисот додека двете тела прават одредена поза на грчки крст.

Во третата етапа мажот продолжува со ротирањето правејќи полукруг и завршува со главата меѓу нејзините нозе и со своите нозе на двете раменици на партнерката. Во оваа позиција жената може со јазикот да си игра со стапалата на партнерот.