Ако страдате од болки во нозете и чувство на тежина: Овој лек помага 100%

21 јуни, 2020
јкмјк

Ако имате проблеми со досадна болка во нозете, артритис, остеоартритис, остеохондроза, болка во зглобовите и мускулното ткиво, пробајте го овој лек.

Ви треба:

300 мл алкохол
1 шише алкохол од камфор (10 ml)
1 шише јод (10 мл)
10 таблети од најсилниот аналгетик.

Подготовка: Здробете ги таблетите и добро измешајте сè. Оставете да отстои 21 ден на темно и ладно место, а потоа користете го за масажа на уморни нозе и болки во телото со оваа течност.