Бомба од Кина!! Трамп е во право! Кина крие од светската јавност! Видео доказ во прилог!!!

16 април, 2020
kina

Изгледа дека претседателот Трамп беше во право кога ја обвини Кина дека крие информации од светската јавност! Дали на Кина и претстои втор Вухан? Илјадници граѓани во Кина чекаат пред државните болници за медицински третман! Тие што немаат среќа умираат повторно на улуците во Кина. Дали и заострената комуникација на Кина со Франција пред се, отвара ново поглавје во оваа Корона состојба што го руинира целосно светскиот здрсвствен и финансиски систем?
Видеата во прилог ја покажуваат новата реалност во Кина. Реалност која Кина сѐ уште ја негира пред светската јавност.