Дали сте нервозни со денови? Можеби ќе треба да го исчистите вашиот дом од негативни енергии!

25 април, 2020
Naslovna

Ако се чувствувате нервозни што и не можете да се ослободите со денови, можеби ќе треба да го исчистите вашиот дом од негативни енергии.

Можете да започнете со чистење на вашиот дом фрлајќи непотребни работи и расчистување на нередот, проследено со чистење на енергија за да ги отстраните акумулираните енергетски остатоци што се резултат на негативните емоции, настани, мисли и стрес.

Сè што се случува во просторот во кој живеете на одреден начин се апсорбира во ѕидовите, мебелот, завесите, а негативната енергија особено се акумулира во аглите на просторот …