Една мајка ни откри како да јадете слатки пред децата без тие да забележат. Оваа идеја стана хит!

25 август, 2020
fd7c5832-f98e-4642-bc0e-2e7a101cb100


Секој родител многу добро знае дека е невозможно да се чуваат бонбони кога во домот има деца , па една мајка дошла до генијална идеја благодарение на која никогаш не мора да споделува од слатките со своите деца. Брук Рикрофт објави смешна фотографија на Фејсбук и ја покажа нејзината ќерка како ја мами користејќи лист од салата. Таа го криеше сладоледот во форма на сендвич зад листот салата и нејзината ќерка мислеше дека цело време грицка парче зеленчук.

Image may contain: indoor