Лујза Хеј-едноставен трик за уништување на негативноста: еве што треба да направите пред спиење!

5 јуни, 2020
luiza

За да направите вашите афирмации да работат што е можно побрзо и да бидете уште помоќни, обидете се со едноставниот трик на Лујза Хеј. Репрограмирање на негативните мисли е многу моќен процес. Добар начин да го направите ова е да ги снимите вашите афирмации со ваш глас и да ги слушате. Ова ќе биде непроценливо за вас.Ако сакате резултат што ќе биде уште помоќен, замолете ја мајка си да се снима како ве фали. Можете ли да замислите колку позитивно може да влијае на вас да го слушате гласот на вашата мајка, да ви кажува колку прекрасни, колку ве сака и колку е горда на вас?