Народен лек за помош кај ДИЈАБЕТЕСОТ

27 септември, 2020
СФСДФСДФ


Ако страдате од дијабетес, потребно е да земате лекови на време и да јадете здрава исхрана. Овој рецепт може да помогне во спречување и регулирање на дијабетесот.

Состојки:

10 лути пиперки

2 јајца

морска сол

Подготовка: Скршете ги јајцата и измешајте со сецканите пиперки. Измешајте сè добро и додадете малку морска сол.

Апликација: Консумирајте го неколку дена и ќе забележите разлика во нивото на шеќер во крвта.