31 мај, 2020

Борба против корона вирусот.

Граѓаните треба да се грижат за хигиената и редовно да ги мијат рацете за време на корона вирусот, што е најтешко за децата.

Сепак, родителите наидоа на неколку начини да го направат поинтересно миењето на рацете на своите деца, со еден ваков статус што сега кружи на Фејсбук. Во статусот се вели дека еден татко прави иста работа секое утро за да може детето да го мие рацете правилно.

„Еден татко секое утро на својот син му црта вирус на рачето и ако малото денес ги мие доволно рацете, вечер нема вирус. Тоа е толку едноставно“, пишува во статусот.

Остави коментар

Почетна // Life Story // Одличен трик. Како да ги натерате Вашите деца да ги мијат рачињата
Горе