Сфативте дека имате премногу тоалетна хартија? Нема проблем, може да ви помогне при вежбање

7 април, 2020
sport

Конечно постои решение за љубителите на теретана кои останаа заробени дома, опкружени со планини од тоалетна хартија.

Оние кои конечно сфатија дека купиле тоалетна хартија за следните седум години, сега се прашуваат што да и прават, па предлозите во продолжението пристигнаа токму на време. Поточно, на социјалните мрежи има се повеќе лекции за вежбање кои вклучуваат тоалетна хартија во класичните вежби.

Ако имате вишок тоалетна хартија, откријте креативен начин на кој можете да ја искористите.