Жена ми ми рече да ангажирам проститутка, а потоа ми рече: Сега е мојот ред, и ХАОСОТ започна!

7 октомври, 2020
сопруга

Идејата за сексуална тројка изгледа прифатлива за секој маж, особено кога станува збор за комбинација со две жени, но една Британка горко се покаја за тоа.

Иако звучи многу чудно, сè се случи по нагон на неговата сопруга.

„Ние сме во брак нешто повеќе од една година. Јас имам 53 години, а сопругата има 26 години, а имаме и шестмесечен син. Ние сме многу среќни заедно “, ја започнува својата приказна Англичанецот.

„Секогаш имавме многу активен сексуален живот, но таа имаше комплицирана бременост и воопшто не водевме љубов. Ми рече да ги исполнам своите потреби на друго место, и со нејзин благослов ангажирав деловна придружба. Најдов пријатна девојка, која не само што беше одлична во кревет, туку беше и полна со разбирање “, го опишува Британецот почетокот на неговата врска со проститутка.

„Се видовме неколку пати и се запознавме малку подобро. Откако се породи сопругата, помислив дека е крај на овој „аранжман“, но таа инсистираше да се сретне со жена ми. Тоа се случи на крајот, и двајцата веднаш се согласија многу добро, тие се со слична возраст и се чувствував како вишок “, вели тој.

„Двајцата започнаа редовно да зборуваат на телефон и ми се чини дека и двајцата најдоа личност со која можат да се поврзат. Знам дека мојата сопруга имаше секс со жени пред да се запознаеме и по некое време ме праша дали е во ред таа да води љубов со својата нова пријателка “, продолжува признанието мажот.

„Секако дека не можев да кажам: Не, особено кога таа имаше толку многу разбирање за моите потреби. И сега таа девојка е секогаш со нас, ние често ручаме заедно. Двајцата редовно имаат секс, а сопругата ми рече дека наскоро ќе имаме „тројка“, објаснува Англичанецот.

„Сексот со сопругата е подобрен, но не сум сигурен колку ми се допаѓа сето ова, и што да правам. Дали треба да продолжам да гледам проститутка или сега треба да ја набудувам како пријател и да најдам друга деловна придружба за себе “, заклучи Британецот.