Жена открила супер трик: Еве како да земете количка ако немате ситни пари со вас.

1 септември, 2020
количка

Наводно можете да го прелажете механизмот на количката и да ги земете без паричка.

Колку пати сте дошле да земете кошничка во трговски центар и потоа сфатиле дека немате ситни монети што треба да ги вметнете за да ја отклучите количката?

Еден корисник на Твитер откри трик со кој можете да измамите механизам на количка и да ги земете без паричка.

Трик со клучот

Британецот опиша едноставен трик на оваа социјална мрежа, како количките за купување може да се земат без монети или специјални пластични белези. Сè што треба да направите е да го имате клучот и да ја ставите својата тркалезна страна во отворот каде што вообичаено одат монетите.

Соопштението брзо привлече многу реакции. Сепак, не секој е задоволен од овој начин на користење количка. Некои исто така ја спомнаа можноста да го скршат клучот на отворот или да го заборават клучот и да се вратат дома без него. Од друга страна, многумина се воодушевени и го користат овој трик со години.