Жените откриваат: Каков облик на машкиот полов орган им се допаѓа најмногу, и што прво гледаат кога ќе ги соблече пантолоните!

13 октомври, 2020
Woman lying on bed looking up at man

Студијата, во која од жените беше побарано да одговорат на 8 прашања, од должината, преку обликот на главата до целокупниот козметички изглед на пенисот, имаше многу интересни резултати.

Се покажа дека за жените, најважно е целокупниот козметички изглед на машкиот полов орган. Втората најважна карактеристика оди со тоа, а тоа е дали срамната коса е исечена или не.

Исто важна карактеристика е обемот – или поточно помеѓу 9,6 и 12,2 сантиметри.

Во однос на формата, дамите претпочитаат подебели пениси од повеќе причини:

Поради зголемениот притисок врз wallsидовите на вагината, се зголемува чувството на сексуално задоволство. Исто така, од истата причина, жените претпочитаат пениси со малку поголема глава.

На крајот, должината е неизбежна – како што веќе напишавме, генитален орган од 20 сантиметри е идеален за жени, а објаснувањето е како што следува:

Поголемиот пенис подобро го стимулира предниот дел, но и задниот ѕид на вагината.

Може да послужи како стимулатор во која било позиција.

Дури и кога не е во целосна должина, не може да испадне од вагината на сред секс.

Сепак, мора да го прифатите целото ова истражување со резерва, бидејќи златното правило е дека вкусовите се различни и дека она што му одговара на една личност не му годи на друга.