Жените ОТКРИВААТ: Ова нè возбудува, а ОВА нè плаши за време на сексот!

8 октомври, 2020
жена

Откриле и што прават додека партнерот ги гледал. Некои се срамат од своите емоции и го кријат лицето, додека други се многу возбудени од сето тоа.

Еве што рекоа:

„Изразот на лицето на мојот сопруг ме возбудува толку многу што многу брзо доживувам оргазам“.

„Му реков како изгледа за време на сексот, и тој беше бесен“.

„Моето момче секогаш има чудни гримаси, затоа избегнувам да го гледам“.

„Јас секогаш го кријам лицето бидејќи сум загрижен дека изгледам чудно“.

„Не знам дали изразот на лицето за време на сексот изгледа привлечно“.

„Се кријам така што мојот партнер не го гледа моето лице затоа што се чувствувам непривлечно“.

„Ги гледам изразите на лицето на луѓето во теретана и врз основа на изразите на лицето замислувам чие лице би сакал да го видам во кревет.

„Заради бившата, се чувствувам несигурно за време на сексот, па сè мора да биде во темница со моето сегашно момче.

Мојот дечко ми рече дека изгледам како да ќе заспијам “.

„Само што сфатив дека за време на мојот прв секс изгледав како да ме боли стомакот поради надуеност.

„Се трудам се од себе да не пукнам од смеење додека го гледам неговиот израз. Не успевам секој пат “.

„Моето лице е толку нормално за време на сексот што мојот дечко мисли дека нешто не работи добро“.

„Понекогаш ги исклучуваме светлата, не затоа што се срамиме од своите тела, туку затоа што изгледаме чудно“.

„Човекот со кој моментално спијам има најинтересен израз на лицето за време на сексот што некогаш сум го видел“.

„Бев со момче кое имаше огледало покрај креветот. Морам да признаам дека бев прилично импресиониран од изразот “.

„Искрено, доживеав оргазам ако го погледнам неговото лице додека тој е на својот врв. Го сакам неговото слатко лице “.

„Престанав да гледам едно момче само затоа што неговиот израз ми пречеше.

„Ги затворам очите затоа што се плашам дека изгледам грдо“.

„Ставив перница на лицето за момчето да не може да ме види.