Жените се СРАМАТ од овој дел од телото, а мажите ЛУДУВААТ по него

1 ноември, 2020
Par-u-krevetu

Нема причина за несигурност

Секоја жена има дел од телото што би сакала да го промени.

Малку пополните главно се срамат од прекумерната тежина.

Особено во делот на половината.

Дури и оние кои се сметаат за потенки, често имаат недостаток на самодоверба кога станува збор за стомакот.

Тие го вовлекуваат кога се фотографираат и не дишат неколку секунди, а кога треба да се соблечат пред партнерот, дури тогаш започнуваат проблемите.

Го исклучуваат светлото и избегнуваат пози во кои стомакот доаѓа до израз.

Сепак, истражувањето спроведено на една страница покажа сосема спротивни ситуации.

Мажите всушност го сакаат стомакот на жената и сметаат дека е многу секси затоа што навистина не сакаат комплетно извајана фигура.

Значи, тие не сакаат девојки со совршен конфекциски број, или сè да е „под конецот“.

И, затоа, дишете, и во крајна линија, станете свесни дека тој е со вас токму затоа што сте тоа што сте.