Жешка четворка: „Водам љубов со 3 жени, но една работа ме измачува“ – вели тој!

15 септември, 2020
кус кус


Јас сум сопственик на локална продавница. Myена ми ме напушти минатата година поради момче кое има гаража. Имам 46 години и тоа беше мојот втор брак. Имам деца, но таа живее со мојата прва сопруга. Добив многу симпатии од моите клиенти, особено од жените.

Таа почна да ми носи јадења. Таа има 38 години и е самохрана мајка со деца тинејџери. Таа започна да разговара подолго, па една вечер и предложив да дојде во станот на пијачка кога ја затворив продавницата. Се дружевме навистина добро, а разговорот доведе до бакнување, бакнувањето доведе до нешто повеќе… до секс.


На почетокот на коронавирусот, една жена која редовно доаѓаше во продавницата изјави дека е загрижена затоа што има астма. Јас и понудив да и помогнам при купувањето намирници и да ми направам список. Таа беше многу благодарна. Јас би ја оставил на нејзиниот праг и таа ме покани на чаша чај. Таа има педесет години и е привлечна и згодна. Таа рече дека е осамена, а јас реков дека го познавам тоа чувство. Една работа доведе до другата и завршивме со секс.

Ангажирав матурантка во продавницата. Таа има 18 години и е многу заводлива, дрска девојка што ја сакаат клиентите. Требаше да знам подобро, но ја зедов според нејзиниот збор кога флертуваше со мене. Имавме секс неколку пати. И двајцата знаеме дека не е сериозно, но одлично е да се има оваа млада секси девојка која ме сака.

Ако некој од нив дознае за некој од другите, знам дека може да ме повреди многу. Неволјата е во тоа што сум премногу слаб карактер и не можам да одлучам за една од нив.