ЖИГОЛО постави реклами на сред улица! ГРАЃАНИ ВО ШОК: Исто така, нуди ФОТОГРАФИИ бесплатно! (ФОТО)

13 октомври, 2020
жж

Во групата која собира претежно жители на Нови Сад, тој освои многу симпатии. Некои коментираат за креативноста, некои нудат, други нудат машки деца за малку пари, со задолжително враќање, во случај да не успеат …

Некои беа сомнителни поради бесплатниот третман, други се препознаа, па ние, по трагата на целиот наш мозок, сакавме да го откриеме „мистериозниот добродетел“ во тешки времиња.

Кој е тој? Дали тој знае дека знае дека неговиот број е на услуга на јавноста? Нели е таа? Да не се шегуваш, да не се осветуваш? Дека самиот непотпишан не се нуди сериозно? Што се нуди и конечно – зошто бесплатно? Постојат прашања што ќе останат неодговорени.