Живот со мал пенис: мислев дека порно филмовите ќе ме излечат!

11 мај, 2020
пенис

Имал 15 години кога помислил дека пенисот му е под просечната големина…

-Уште од тогаш се почувствував посрамено, па почнав да гледам порно филмови. Мислев дека тоа ќе ме излечи, но уште повеќе се фокусорав на мојата анксиозност. Објавував фтографии на различни портали заради реакции и совети, а сите ми зборуваа колку е мал- искрено зборува еден дечко кој сакал да остане анонимен.

– Сега имам 22 години и сè уште не сум имал девојка бидејќи имам проблем со самодовербата. Слушав приказни дека жените ги исмејуваат мажите со мали полови органи и тоа го пренесуваат и на другите.

Се борам со зависноста од порнографија. Не ми пречи да гледам актери со големи полови органи. Свесен сум дека тоа не е реално.

Знам дека таа што те сака треба да те сака таков каков што си, но јас престанав да барам партнерка. Во иднина дури и планирам да направам вазектомија. Знам дека големината на половиот орган, дебелината и анксиозноста имаат генетски компоненти, па не би сакал да му ги пренесам на моето дете- завршува тој.