Душко Тошиќ полуде поради она што го направи Јелена! Пејачката направи нешто недозволиво зад неговиот грб, ФУДБАЛЕРОТ ВО ШОК?

12 јули, 2021
179005_11_f

Душко Тошиќ полуде поради она што го направи Јелена!

Пред околу десетина дена, Јелена Карлеуша објави дека конечно ќе издаде нов албум ова лето, а како што дознаваат медиумите, потрошила над 10.000 евра за новите песни и спотови што ги подготвува!

ЈК од сметката на нејзиниот сопруг извадила над сто илјади евра, кога Душко дознал колку пари Јелена веќе потрошила, се фатил за глава!

– По којзнае кој пат, Душко докажа дека ја сака Јелена најмногу на Светот. Откри колку пари дала Јелена за новите песни, за кои претходно не знаеше и во првиот момент не му беше добро од цифрата. Но, тогаш седна, размисли и сфати дека Јелена не може да инвестира помалку затоа што е sвезда од светски калибар. Наскоро беше во стилот на „Ма нека инвестира, сето тоа ќе ни се врати“ – вели изворот и додава:

– Јелена соработуваше и со домашни и со странски автори и едноставно се очекува тоа да чини многу. Ќе има латински и R’n’B звук и сè и просто мора да се плати, па Душко попушти и рече нека троши, таа го заслужи тоа, сите тие пари се заеднички во секој случај – заклучи изворот.