„ГО ЗАМОЛИ ДА НЕ И СТОИ НА МАКАТА БИДЕЈЌИ СТРАДАШЕ МНОГУ“ Се појавија шокантни детали за РАЗВОДОТ НА Северина и Игор! Којиќ НЕ САКАЛ ДА ПОТПИШЕ?!

6 септември, 2021
Screenshot_1

Го одложуваше процесот, надевајќи се на опстанок на бракот.

Северина и Игор Којиќ веќе не се во брак, но дури сега на виделина излегуваат шокантните детали што го одбележаа периодот на развод.

Наводно, Игор на почетокот не сакал да потпише спогодбен развод, тој дури отишол дотаму што ја тужел Северина за да добие на време и се обидел да ја остави до себе, сепак, Севе беше упорна во решавањето на сѐ мирно.

– Игор се надеваше на помирување, па отпрвин малку затегаше и одби да ги потпише документите, но Севе сепак најде начин да го смири и убеди дека е најдобро за двајцата – објаснува пријателот на Северина и додава:

– Знам дека таа му рече дека во името на големата љубов што го одбележа нивниот брак, нема потреба тие да се караат и да се вчелат по судови. Таа го потсети низ што поминала со бившиот и му дала до знаење дека сѐ што поминале заедно не заслужува да биде сквернавено и стрелано. Таа го замоли да не ѝ пречи бидејќи страдаше многу откако имаше проблеми поради старателството над синот и му објасни дека мора да прифати дека е крај, но исто така нагласи дека секогаш ќе го носи во себе како некој што го одбележа нејзиниот живот на прекрасен начин. На крајот, Игор попушти и ги потпиша документите, тој е навистина прекрасно момче и остана со неа до крај – заклучи пријателот на Северина.