Јелена Карлеуша се огласи за смртта на Ѓорѓе Балашевиќ! „Нема да дозволам да го направите ова“

21 февруари, 2021
карле

Ражнатовиќ објави снимка од концертот што Балашевиќ го одржа во Загреб, на кој потоа им се обрати на присутните со овие зборови: „Јас обично пеам на мојот мајчин хрватски јазик, но има еден проблем, зборувам расипана верзија на хрватски, – наречен српски “, рече тој.

Погледнете што објави Јелена и зошто е толку револтирана!

Jelena Karleuša