КАКО ДА НЕ И Е ЌЕРКА Сандра Африка за прв пат ја покажа својата мајка во јавност! (ФОТО)

8 септември, 2021
Screenshot 2021-09-08 222204

Познатата пејачка за прв пат ја покажа својата мајка во јавност, на својот Инстаграм профил

Вчера беше посебен ден за Сандра Африка, со оглед дека нејзината мајка го прослави нејзиниот роденден.

Соодветно на тоа, Санда ја одведе мајка си во ресторан во Белград, каде што наздравија, но исто така имаше и обилен ручек, додека, покрај специјалниот подарок, Сандра подготви и неколку букети цвеќиња.

Од приложените фотографии на Инстаграм се гледа дека мајката и ќерката уживаа, а Сандра сето тоа го сподели на својот Инстаграм профил.

– Среќен 57 -ми роденден, мамо – порача пејачката на својата приказна во форма на стикер, заедно со цветни емотикони.