Кардашијан се минато, доаѓа семејството Беквалац: Наташа снима реално шоу со своето семејство?

9 август, 2021
natasa-i-rasta-promocija-foto-nikola-tomic21copy4320x2880-830x0

– Мајката на Наташа, Мира веќе освои бројни симпатии меѓу нејзините обожаватели, така што една од идеите е да ѝ се даде добар дел од просторот – вели изворот

Наводно, Наташа и Кристина Беквалац започнуваат со работа на новата шоу програма во септември. Приватниот живот на поп -sвездата и нејзиното пошироко семејство наскоро би можел да биде прикажан на најшироката публика.

Како што стојат работите, добро позната продуцентска компанија која сака да снима реални шоуа, каде што ќе се видат сите детали од животот на Панонската Барбика зад камерите, наводно била заинтересирана за нејзиниот живот.

– Наташа и нејзината сестра Кристина со ентузијазам ја прифатија оваа идеја, бидејќи тие самите сакаат некои од светски познатите реални шоуа. Добро е познато колку е духовита Ната во медиумите, а изјавите што таа ги дава со години се апсолутно вирални – започнува изворот и додава:

– Идејата за реалното шоу, чиј работен наслов е „Беквалчева“, е именувана по нејзиниот профил на Instagram, и дојде благодарение на честите гагови и духовити ситуации што Наташа ги споделува со своите следбеници на оваа социјална мрежа во форма на снимки или фотографии.

– Сите членови на поширокото семејство Беквалац ќе учествуваат во оваа програма. Мајката на Наташа, Мира веќе освои бројни симпатии меѓу нејзините обожаватели, така што една од идеите е да ѝ се поклони добар дел од просторот, нејзината животна мудрост и начинот на кој таа ја трпи работата и популарноста на нејзината ќерка, поп -sвездата – вели изворот.

Пејачката неодамна изјави дека мисли се најдобро за реалните шоуа, но парите се пресудни за да се случи ваков проект.

– Немам ништо против реалните шоуа, страшно ми е, што се однесува до мене, јас сум за тоа и немам проблем со камерите. Мислам дека нашиот живот е многу интересен и го немам тој проблем да споделам со луѓето што се случува во мојот приватен живот, па ако некој понуди добра сума на пари, ријалити и може да се случи – рече погаш помладата сестра Беквалац.