МАЛИТЕ КОРЕКЦИИ ВОДАТ ДО ГОЛЕМА ФИЗИЧКА ПРОМЕНА: Анастасија сега е ВИСТИНСКА УБАВИЦА, еден детал од нејзиното ЛИЦЕ промени сè!

20 април, 2021
897625_2285709-screenshot22-ff_ls

Таа е многу негувана девојка.

Анастасија призна дека направила пластична операција и дека нема ништо против некој да го менува изгледот ако не му се допаѓа. Таа вели дека сега е задоволна од себе и дека не би менувала ништо повеќе.

На Инстаграм се појави фотографија за тоа како изгледала Анастаја и како изгледа сега. Од фотографијата гледаме дека работела на носот и усните и дека сега изгледа многу подобро.

Малите корекции дефинитивно носат големи промени и сите се воодушевени од нејзиниот сегашен изглед.

– Разбирам кога жената се чувствува несигурна околу носот или градите… и јас сум целосно за тоа. Секој го прави тоа, само секој лаже! Носот ми е од тука до Батајница на таа фотографија. Не бев задоволна од носот и имав операција, само еднаш. Јас всушност само носот и го оперирав. Оваа несигурност ја имав и ја исправив. Нема да кажам дека сум имала девијација, па затоа сум морала, не го оперирав поради тоа… само сакав и го направив, и тоа е тоа – им рече Анастасија на медиумите во една прилика.