МОИТЕ ДЕЦА СЕ МОЈАТА НАЈГОЛЕМА ГОРДОСТ! Лукас откри зошто ја објавил својата автобиографија и дека никој од неговите четворица наследници не пуши и не се дрогира (ФОТО)

24 јуни, 2021
Screenshot 2021-06-24 153254

„Не очекувајте друго дело од мене, немам намера да станам писател, имам своја работа што ми оди одлично“, истакна пејачот, а зошто е создадена книгата прочитајте подолу

Ако слободата е право да им го кажете на луѓето она што не сакаат да го слушнат, тогаш Аца Лукас е еден од послободните луѓе на јавната сцена.

Откако ја објави автобиографската книга „Ова сум јас“, најдобриот фолкер на Балканот, Аца Лукас, истакна зошто ја напишал книгата и дали читателите ќе можат да уживаат во уште едно негово дело..

– Не очекувајте друго дело од мене, немам намера да станам писател, имам работа што одлично ми оди – посочува пејачот и додава зошто е напишана книгата.

– Мислев дека имам материјал да напишам ваква книга, сакав да ја напишам. Фановите бараа вакво нешто, а моите соработници сметаа дека е време да ја објават – посочува пејачот во емисијата „Ново утро“ и додава зошто е особено горд на своите наследници:

– Имам четири деца кои не пушат, не се дрогираат, не пијат и имаат нормална работа. Горд сум на тоа колку се паметни и добро воспитани – рече фолкерот, во чија музика ужива цела Европа и додава дека тој самиот не верувал дека неговата автобиографија ќе предизвика ваква бура во јавноста.