ПЕЈАЧКАТА ОТКРИ ШТО БАРА ОД ЉУБОВТА: Анастасија Ражњатовиќ со оваа порака го пофали избраникот Ѓорѓе!

4 јули, 2021
321884_anastasija_ff

Младата пејачка Анастасија Ражнатовиќ е во долга врска со избраникот и претприемач Ѓорѓе Кујлиќ, со кого често се појавува на градски настани и семејни собири.

Хармоничниот пар често посетува егзотични дестинации, од кои ја воодушевуваат публиката со интересни фотографии, а првото нешто што ќе забележите е љубов и блискост.

Ражнатовиќ сега ја сподели својата позиција во врска со прашањето за идеалниот маж преку стори на Инстаграм.

Anastasija Ražnatović, instagram priča

“Здрава врска е кога вашето момче е ваш најдобар пријател, семејство, момче, дете и сè. Едноставно, кога можете да се однесувате како вас и да можете да имате милион и една верзија за себе и да ги сакате и прифаќате сите”.

Многу девојки се согласија со ваквиот став и ги сметаат Анастасија и Кујлиќ за вистински пример за здрава и среќна љубовна романса.