ПОУБАВ Е ОД МЕНЕ, МОРАМ ДА ГО КРИЈАМ! Реља Поповиќ има брат, а еве како изгледа!

31 јули, 2021
Screenshot 2021-07-31 185640

Понежниот пол има само пофални зборови

Раперот Реља Поповиќ го држи приватниот живот подалеку од очите на јавноста, и затоа малкумина знаат дека тој има брат – Миша Поповиќ.

Раперот не сака премногу да се експонира во медиумите, па затоа никогаш не зборува за неговата приватност. Тој и неговата сопруга, Николија Јовановиќ, неодамна се обидоа да сокријат дека пејачката е бремена, и не сакаа премногу да зборуваат за приновата.

Така Реља го „крие“ сопствениот брат, и во една прилика одговори на прашањето зошто е тоа така.

„Бидејќи е поубав од мене, морам да го кријам“, се пошегува тогаш Реља.

Инаку, Миша исто така се занимава со јавна работа бидејќи води една емисија, и често објавува фотографии на Инстаграм што ги направил токму Реља.