ХИТ! КУПИЛ ЕФТИН iPhone ПРЕКУ ИНТЕРНЕТ: „Штом пристигна пратката, сфатив дека нешто не е во ред“ (ФОТО)

26 март, 2021
911167_screenshot-20210326-120754_ls

Иако испораката беше малку поскапа отколку што очекуваше, тој не сакаше да ја пропушти „можноста“ и да не го купи тој iPhone по ниска цена, па брзо го додаде во кошничката и плати

Тинејџер од Тајланд нарачал iPhone преку Интернет, бидејќи цената била прилично прифатлива, многу пониска отколку во продавница, но токму преку овој процес дознал дека купувањето преку Интернет честопати може да биде чиста измама.

Иако испораката беше малку поскапа отколку што очекуваше, тој не сакаше да ја пропушти „можноста“ и да не купи iPhone по ниска цена, па брзо го додаде во кошничката и плати.

Штом пратката пристигнала на неговата адреса, сфатил дека нешто не е во ред затоа што пакетот бил огромен. Ја отвори кутијата и сфати дека не порачал мобилен телефон, туку работна маса во форма на iPhone!

Подоцна тинејџерот признал дека не го прочитал описот на производот добро.