Можете ли да се соочите со себе? НАПРАВЕТЕ ГО ОВОЈ ПСИХОТЕСТ И ОТКРИЈТЕ КАКО ВЕ ГЛЕДААТ ДРУГИТЕ! (ФОТО)

4 мај, 2021
168535_pexels-helena-lopes-708440_f

Овој психо-тест открива како и на кој начин другите ве доживуваат.

Погледнете ја илустрацијата и кажете што прво сте забележале.

Дали тоа е лице на маж или тело на жена?

Лице на маж

Добро ги контролирате своите емоции. Гледајќи во вас, едно лице не може да каже дали сте длабоко загрижени за нешто. Во општеството сте познати по лидерството и големата количина на енергија. Вие сте многу аналитични и секогаш се држите до вашите одлуки. Љубопитни сте и јасни. Луѓето сакаат да бидат во ваше присуство затоа што имате многу позитивна аура. Вие ги цените луѓето во вашиот живот и секогаш ги ставате на прво место. Сепак, понекогаш се чувствувате како да мора да бидете убедени дека и вас ве сакаат.

Женско тело

Вие сте вистински пријател и тимски играч. Многу сте дарежливи и луѓето околу вас се восхитуваат на вашиот позитивен став кон животот и иднината. Кога сте во група, вашето учество зборува само за себе и тие ве сметаат за квалитетен мотиватор. Се посветувате на целта и ја следите. Вие сте исто така познат по своите професионални вештини. Остри сте во фаќањето на суптилни сигнали во вашата околина и емоциите на другите. Вие сте сочувствителни и претпазливи. Никогаш не сакате да повредите. Но, исто така сте многу селективни кога станува збор за избор на пријатели. Знаете како да поставите здрави граници кога станува збор за другите.