НЕМА ШАНСИ ДА ЈА НАЈДЕТЕ, САМО ЕДЕН ОД 100 ЛУЃЕ УСПЕВААТ : Меѓу „милионите“ желки има и една змија, но никој не ја гледа (ФОТО)

3 мај, 2021
mozgalica-bez-resenja

Загатка што го полуде интернетот.

Дали имате силна моќ на забележување? Дури и оние со најдобар вид и одлична концентрација успеваат да ги решат загатките објавени на социјалните мрежи од унгарскиот илустратор на цртани филмови кој се претставува под името Дудоф.

Една од најпопуларните во моментот е илустрацијата на која се прикажани „милион“ желки, а меѓу нив има и друго животно. За да се направи решението што е можно покомплицирано, „тајното“ животно е змија која е всушност иста боја и имитира форма на глава и врат на желка.

Сите на социјалните мрежи полудеа по загатката, но само неколку успеаја да го најдат другото животно на сликата. Многумина коментираат дека сложувалката е премногу тешка и дека е практично невозможно да се реши.

Ја најдовте? Земете стоперка во ваши раце и пробајте!

Ќе ви дадеме мал совет – змијата е на левата половина на илустрацијата …

Сè уште ништо?

Ако сте уморни од обиди, еве го решението …

Навистина е тешко, ако не сте успеале да го решите, не се вознемирувајте премногу! Само еден од 100 луѓе успеале!